Verhalenmakers heeft net een e-book gepubliceerd over storytelling met het storycanvas. Het is gratis voor onze nieuwsbriefabonnees en deelnemers aan onze opleidingen.

Op Publiek20, de inspiratiedag in de Gentse Vooruit, gaven we de sessie Storycanvas. Storytelling in 11 stappen. Die viel zo goed in de smaak dat er we er een boekje van hebben gemaakt. We hebben de tekst uitgewerkt. Het is nu een handleiding waarmee je snel een goed verhaal kunt opzetten.

In mei hebben we het e-book gepubliceerd. Onze nieuwsbriefabonnees en deelnemers aan onze opleidingen krijgen het gratis.

De basis van de handleiding is het storycanvas. Daarmee leg je in minder dan een uur de basis van een sterk verhaal. In elf stappen bouw je een verhaal op en zie je wat je mag weglaten en wat niet.

Door het verhaal op je doelgroep af te stemmen en een spanningsboog te creëren neem je je publiek helemaal mee tot het slot.

Voor alle verhalen die Verhalenmakers maakt in opdracht van organisaties gebruiken we het storycanvas.

Wil je het gratis e-book ontvangen? Schrijf je in op onze (gratis) nieuwsbrief. Of schrijf je in voor een van onze opleidingen. Volgde je al een opleiding, dan krijg je het e-book automatisch toegestuurd.


2 reacties op “Gratis e-book over storytelling met het storycanvas”

 1. Ralf avatar
  Ralf

  Ik ga graag aan de slag met het storycanvas

  1. Rudy Pieters avatar

   Beste Ralf,
   Je kunt het e-book, met daarin het storycanvas, downloaden als je je abonneert op de nieuwsbrief van Verhalenmakers: https://verhalenmakers.be/nieuwsbrief/
   Wil je enkel het gratis e-book? En zijn de tips en aanbiedingen toch niet meteen wat je zoekt? Geen probleem. Dan kun je je meteen weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.
   Hartelijke groet,
   Rudy Pieters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *